Sponsoren informatie

Wil jij onze sponsor worden?

 

sponsorvarken Dan wil je natuurlijk ook wel weten waarom……..

ZPK Budel is een middelgrote, regionale zwemvereniging met een sociaal publieke functie voor voornamelijk jeugdige zwemmers. De zwemmers komen niet alleen uit Budel, maar ook uit de omliggende dorpen. Één van onze doelen – en een deel van onze sociale functie – is de vereniging toegankelijk te houden voor iedereen. Daarom proberen de kosten van het lidmaatschap, maar ook de incidentele kosten zo laag mogelijk te houden. Als vereniging hebben we te maken met structurele kosten zoals badhuur (voor zowel trainingen als voor wedstrijden die we zelf organiseren), maar ook incidentele kosten zoals opleidingen voor nieuwe trainers en het organiseren van evenementen. Denk hierbij aan onze Open Cranendonckse Zwemkampioenschappen, Oranjewedstrijd en clubkampioenschappen. Incidentele kosten voor de ouders bestaan naast de contributie uit het aanschaffen van materialen zoals; zwemkleding, zwembril, trainingshulpmiddelen, tassen e.d., maar ook kosten voor wedstrijden, evenementen en eventuele uitstapjes.

De kosten voor onze vereniging worden zo laag mogelijk gehouden, met dank aan de enthousiaste vrijwilligers die zoveel werkzaamheden kosteloos voor ons verrichten. Ondanks het feit dat ZPK Budel een financiëel gezonde vereniging is, hebben we helaas geen middelen beschikbaar om bijvoorbeeld een nieuw clubshirt, waar dringend behoefte aan is, aan te schaffen. Daarom zoeken wij jou!

Wat levert het onze sponsors op?

ZPK Budel is opgericht in 1969 en heeft sinds die tijd een goede naamsbekendheid en grote achterban opgebouwd. De vraagteken6vereniging heeft altijd een grote aanwas van jeugdige zwemmers gehad. Velen daarvan blijven jarenlang lid of blijven bij vertrek nog jarenlang een warme band houden met de vereniging. Bij ons staan sportiviteit, openheid, respect en prestatie hoog in het vaandel. Onze zwemvereniging komt met name door de zwemwedstrijden in de diverse competities (Masters: ZuidelijkeCirkel, Jeugd: Nummer 1 in competitie 3e Klasse) veel in contact met andere verenigingen. Dit gebeurt voornamelijk in de regio Brabant. Een aantal van onze zwemmers neemt ook deel aan grootschaliger wedstrijden met een nationaal en soms internationaal karakter.

Wij denken daarom dat sponsoring van onze vereniging zeker goede kansen bied aan onze sponsoren. Onze brede basis aan zwemmers en onze sportieve bekendheid via de wedstrijden waaraan wij deelnemen kunnen zeker ook leiden tot verbetering van de naamsbekendheid van onze sponsoren. Daarnaast heeft ZPK budel een zeer positief imago en bieden wij de jeugd een verantwoord, leuk, sportief en bovenal gezond tijdverdrijf. Al met al niet niet verkeerd om ZPK Budel met uw naam verbonden te zien.

Mogelijkheden

  • Kleding sponsoring. Als zwemvereniging willen wij op wedstrijden graag als team functioneren en daarom ook allemaal dezelfde kleding dragen. Denk hierbij aan t-shirts, korte broeken, zwembroeken/badpakken, badmutsen of tassen. Op de kleding kunnen naast het logo van de vereniging ook commerciële uitingen worden gedrukt.
  • Website sponsoring. Op onze website is er ruimte voor reclame uitingen. Dit kan in overleg worden afgestemd op uw wensen.
  • Evenementen sponsoring. Er worden jaarlijks verschillende evenementen georganiseerd. Bijvoorbeeld het OCZK (Open Cranendonckse Zwemkampioenschappen, Oranje wedstrijd, Sinterklaas, Kamp of een vrijwilligersavond. Deze kunnen financieel, maar ook in natura worden gesponsord (bijv. drukwerk, prijzen, materiaal enz.) Informeer gerust naar de mogelijkheden.
  • Donaties. Elke gift, groot of klein, publiekelijk of anoniem, particulier of van een bedrijf, wij zijn er ontzettend blij mee! Wilt u een gift doen met een bepaald doel, bijvoorbeeld het steunen van een bepaald evenement of wedstrijd, dan is dit mogelijk. Laat bij uw donatie weten wat uw wensen zijn en dan zorgen wij dat uw gift op de juiste plaats terecht komt.
  • Naast financiële giften zijn we ook blij met donaties van sommige zwemspullen. Als je bijvoorbeeld stopt met zwemmen of het is “te klein” geworden en je hebt nog een goede zwembril, zwemvliezen, pull buoy, plankje e.d., gooi deze dan niet weg, maar doneer ze aan de vereniging. Je kunt er een ander weer blij mee maken.

Naast bovenstaande mogelijkheden staan we uiteraard ook open voor nieuwe voorstellen! Mocht u sponsoring van ZPK Budel op wat voor manier dan ook willen overwegen, neem dan contact op met één van onze bestuursleden zodat we die sponsoringsmogelijkheid kunnen vinden die het beste bij u of uw bedrijf past.

Contact

Heeft u vragen over of voorstellen voor sponsoring, neem dan contact op met één van de 2 bestuursleden: Edward van Nijmweegen of Marleen Rabijns (pr@zpkbudel.nl)

Post voor de vereniging kan worden gestuurd naar:

ZPK Budel

Postbus 2188

6020 AD Budel

 

Rabobank rekening: 10.95.70.189 IBAN: NL70 RABO 0109570189

BIC: RABONL2U

vraagteken8

Het rekeningnummer van de vereniging is:

IBAN: NL70 RABO 0109570189 t.n.v ZPK Budel

BIC: RABONL2U