OCZK Informatie

Op zaterdag 31 maart 2018 organiseert ZPK Budel de derde editie van de Open Cranendonckse Zwem Kampioenschappen.

Een zwemevenement waarbij iedereen (geboren in 1999 of eerder) kan laten zien wat hij/zij waard is in het water en zich kan meten aan vrienden en leeftijdsgenoten.

 

Vorig jaar deden er meer dan 100 personen mee aan de derde editie van de OCZK.

Een reden hiervoor is dat het een laagdrempelige wedstrijd betreft, welke als uitgangspunt “meedoen is belangrijker dan winnen” heeft.

Dit houdt in dat alle volwassenen die graag een baantje zwemmen (dus ook niet-leden van ZPK Budel) deel mogen nemen. Nodig dus gerust familie en vrienden uit!

 

Zwemmen kan tijdens dit evenement zowel individueel als in teamverband en over verschillende slagen en afstanden.

Zo staan er persoonlijke nummers van 25 meter tot 100 meter op het programma, maar kun je je dus ook als een team van vier personen opgeven voor een estafette.

Dit jaar hebben we speciaal voor bedrijven een mooie aanbieding. Als bedrijven een team inschrijven kunnen ze genieten van vele voordelen, dus neem snel contact op met OCZK@zpkbudel.nl voor meer informatie.

Daarnaast zal een dj voor de nodige entertainment zorgen. Erg gezellig dus!

Ook dit jaar hebben we weer een team uitgenodigd dat een spectaculaire demo gaat weggeven, wie dit zijn blijft nog even en verrassing.

Kijk daarom snel voor inschrijvingen en meer informatie op https://zpkbudel.nl/oczk2018.

 

Organisatie OCZK

Zwem- en Poloklub Budel

 

 

Zuiderpoortcafe Onze hoofdsponsor BestShop4You Nyrstar Logo Blk Txt Blue Star_CS

2014-03-18 17_11_08-logo slegers RabobanklogoPresentionpromoodt_valkenaars-elektroHDC KleinBelien21000px-Albert_Heijn_Logo.svgDeGoeijoocoutureGrootSponsor ZPK3 (2)