Geen-rubriek

De jeugdsportdagen komen er weer aan !!!!

Posted at 27 januari 2022 | By : | Categories : Geen-rubriek | Reacties uitgeschakeld voor De jeugdsportdagen komen er weer aan !!!!

Op 20, 21 en 22 mei 2022 worden in Blankenberge de Europese Jeugdsportdagen georganiseerd. De Jeugdsportdagen staan in het teken van strijd en sportiviteit in vijf takken van sport tussen vijf gemeenten uit vijf verschillende landen. De sporters uit Differdange (Luxemburg), Bitburg (Duitsland), Blankenberge (België), Rethel (Frankrijk) en natuurlijk ons eigen Cranendonck zullen in 2022 de strijd met elkaar aangaan in de Belgische kustplaats Blankenberge.

De laatste keer dat de Jeugdsportdagen georganiseerd werden, was in 2019 in Bitburg. De afgelopen twee jaar zijn de Jeugdsportdagen helaas niet doorgegaan, maar inmiddels is bekend gemaakt dat het sportevenement in 2022 weer georganiseerd kan worden.

Daar zijn we heel blij mee. Om in België goed voor de dag te komen.

Na twee jaar te zijn afgelast kunnen we dit jaar weer flink gaan trainen om te laten zien dat we er weer staan. Ben je geboren tussen 2006 en 2010 (of later), geef je dan snel op via de inschrijflink!

Hopelijk tot snel

Comments are closed.