ActiviteitenInformatief

Speculaasactie 2021

Posted at 19 oktober 2021 | By : | Categories : Activiteiten,Informatief | Reacties uitgeschakeld voor Speculaasactie 2021

Beste zwemmers,

Zoals de meeste van jullie weten houdt Zwem- en Poloklub Budel ieder jaar de populaire Speculaasactie.

En ook dit jaar kan het gelukkig weer!!
Onze heerlijke speculaas wordt in Budel en omstreken altijd goed verkocht en zorgt ervoor dat onze clubkas weer goed wordt aangevuld. Hier hebben we echter wel jouw hulp bij nodig, maar op welke manier jij aan deze actie wilt bijdragen, dat is geheel aan jou!

  1. Met bijgevoegde intekenlijst mag je tot in de week van 1 november verkopen aan familie, vrienden en kennissen (langs de deuren gaan mag dan nog niet, want we hebben daar dan geen vergunning voor). Met deze intekenlijst krijgen die personen wel zeker van de heerlijke speculaas. Mail deze lijst naar speculaasactie@zpkbudel.nl, of geef hem in de week van 1 november aan de trainer. Wij zorgen dat de speculaas klaar staat in de week van 8 november na de training.
  2. Wil je ons nog harder helpen om geld in ons clubkas te krijgen? Ga dan in de week van zondag 7 november t/m zaterdag 13 november zelfstandig (of voor de kleintjes onder begeleiding) langs de deuren ergens in Cranendonck (dus hoeft niet persé in Budel). Vul het aantal pakjes dat je op deze manier zou willen verkopen hieronder in en lever deze strook in de week van 1 november in of stuur een mail naar speculaasactie@zpkbudel.nl. Dan krijg je in de week van 8 november na de training de speculaas mee. En dan geef je het geld wat je bij de verkoop gekregen heb later in een gesloten enveloppe met je naam erop aan je trainer (uiterlijk 20 november).

Voorheen gingen we in een groep op een zaterdag verkopen in Budel. Dit is helaas niet mogelijk dit jaar. We hopen dat jullie het leuk vinden om zelf een aantal pakjes te verkopen langs de deuren in die week. Als iedereen een pakje of 10 -15 weet te verkopen nog boven op de bestellijst, dan kunnen we
samen een mooie cent verdienen voor de club!!

Zwem- en Poloklub Budel

Comments are closed.