Geen-rubriek

Rabobank clubsupport actie

Posted at 30 september 2021 | By : | Categories : Geen-rubriek | Reacties uitgeschakeld voor Rabobank clubsupport actie

Rabo ClubSupport, jij beslist mee! Net als voorgaande jaren stelt Rabobank Weerterland en Cranendonck weer een mooi geldbedrag ter beschikking voor de lokale verenigingen. Uiteraard is Zwem- en Poloklub Budel erg blij met deze actie en zijn we ook dit jaar dus weer één van de verenigingen waar op gestemd kan worden.

😃 Help jij ons? Van maandag 4 oktober tot en met zondag 24 oktober 2021 kun je jouw stem uitbrengen via website www.rabobank.nl/clubsupport of via de Rabobank-app (Inloggen app –> ‘Zelf regelen’ –> ‘Mijn lidmaatschap’ –> ‘Rabo ClubSupport’).

👉 En, heel belangrijk…hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe groter het deel van het totale geldbedrag. We vragen je dus om zoveel mogelijk mensen te vinden die ons hierbij willen helpen! Deel dit bericht en roep je familie en vrienden op om op onze vereniging te stemmen!

Alvast bedankt voor je hulp! 👍

Met sportieve groet,

Zwem- en Poloklub Budel

Comments are closed.