Geen-rubriek

Afscheid van trainer Carola Hompes

Posted at 23 juli 2021 | By : | Categories : Geen-rubriek | Reacties uitgeschakeld voor Afscheid van trainer Carola Hompes

Tja, afscheid ook weer niet helemaal, want ze blijft natuurlijk nog wel verbonden aan de club, want naast training geven zwemt ze zelf ook nog bij de Masters en is ze natuurlijk nog official voor onze vereniging.

Op dit moment is gewoon even allemaal een beetje te veel, nieuw huis, druk op het werk, noem maar op, kortom even pauze. Even niet meer het moeten, maar even tijd voor jezelf. Wij begrijpen dat natuurlijk helemaal en begrijpen daarom de keuze van Carola, wat zeker niet wil zeggen dat we haar niet enorm gaan missen. Stiekem hopen we dan ook dat we in de toekomst weer op haar mogen rekenen.

Om het afscheid niet zomaar voorbij te laten gaan schonken we samen met de aanwezige zwemmers hier even aandacht aan. Een aantal zwemmers hadden een leuke attentie meegenomen, spulletjes voor in haar nieuwe huis, maar ook een zelf gebakken taart ontbrak niet. Deze werd tijdens het zwemmen al verdeeld onder de aanwezigen en hij was heerlijk.

Na afloop had Carola voor iedereen nog een heerlijk zakje chips bij zich en kunnen we terugkijken op een leuke laatste officiële training.

Carola bedankt.

Comments are closed.

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security