ClubkampioenschappenWedstrijd-nieuws

Eva van de Mortel is clubkampioen 2021

Posted at 14 juli 2021 | By : | Categories : Clubkampioenschappen,Wedstrijd-nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Eva van de Mortel is clubkampioen 2021

Het is een rare tijd: we hebben een half jaar niet kunnen trainen en er stonden geen wedstrijden op de kalender. En ondanks dat we pas net weer zijn begonnen met trainen, is het alweer tijd om het zwemseizoen af te sluiten. Dit hebben we afgelopen zondag alvast gedaan met onze clubkampioenschappen.

Het was voor iedereen weer even wennen, van de organisatie tot de zwemmers zelf. Toch mocht dat de pret niet drukken. 21 zwemmers streden dit seizoen om de titel. Een kleine groep, wat voornamelijk te maken had met het feit dat de Belgische zwemmers reeds vakantie hebben. Daarnaast hadden een aantal zwemmers zich afgemeld, omdat ze ziekteverschijnselen hadden. Iets wat deze rare coronatijd helaas met zich mee brengt.
De deelnemers waren blij weer een wedstrijd te mogen zwemmen en gingen dan ook tot het uiterste. Ondanks dat was stiekem bij veel zwemmers te merken dat ze nog last hadden van de lange zwemonderbreking, want niet iedereen zwom zijn beste tijden.  
Uiteindelijk zijn er 12 gouden, 5 zilveren en 4 bronzen medailles uitgereikt, maar er kon er maar één met de titel ‘Clubkampioen 2021’ naar huis gaan. Dit jaar was die eer voor Eva van de Mortel. Zij nam daarmee de wisselbeker over van Mirte Giesberts, die bijna twee jaar geleden de laatste clubkampioenschappen won.

Na afloop werden alle zwemmers, vrijwilligers en ouders getrakteerd op een heerlijk frietje met snacks.
Over een paar weken gaan we de zomerstop in en we hopen dat we in het volgende seizoen weer als vanouds op een normale manier kunnen trainen en aan wedstrijden kunnen deelnemen.

Voor de uitslagen hieronder op de link klikken

20210711-uitslag-Budel

Comments are closed.

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security