BestuurCoronaInformatief

Corona maatregelen per 5 juni 2021

Posted at 4 juni 2021 | By : | Categories : Bestuur,Corona,Informatief | Reacties uitgeschakeld voor Corona maatregelen per 5 juni 2021

Aanpassingen per 5 juni 2021

Looproutes

De looproutes zijn als volgt:

Jeugdgroepen:

Deze groepen lopen de gele route. Net al de huidige looproute gaan jullie door de deur naar binnen, kleden je om en brengen de tassen naar de aangegeven plek (Niet in het blauwe gedeelte). Je wacht daar op de trainer. Na afloop verlaat je het zwembad via de groene pijlen en kleed je je om in de groene kleedhokken. Tot slot blijf je niet hangen en vertrek je via de nooduitgang.

Trimgroepen en Master:

Deze groepen lopen de blauwe route en kleden zich om in enkel de blauw gemarkeerde kleedhokken. Vervolgens loop je enkel via de eerste doorgang de zwemzaal in. Kleding laat je niet in de hokjes hangen maar in de garderobe bij de kleedhokjes. Na afloop van de training loop je ook via de groene route naar buiten en verlaat je het zwembad via de nooduitgang.

Opmerkingen:

  • De grote hokken zijn open, maar hier mogen bij het schrijven van deze versie maximaal 4 personen per hok omkleden.
  • Vanaf maandag 7 juni geldt er een maximum van 20 zwemmers bij de trimgroepen en Masters
  • Bij de jeugd blijft een maximum van 30 gelden.
  • Voorlopig zal er nog geen menging plaatsvinden tussen kinderen en ouderen (18+), dus de ouders zwemmen nog op de aangepaste tijden, dit omdat bij 17+ nog een 1,5 meter regeling geldt, ook in het water.
  • Bij de jeugd onderling geldt deze 1,5 meter regel niet.
  • Na afloop van de training mag er niet omgekleed worden in de blauw gemarkeerde hokjes.
  • De hokjes met de gele kruisen zullen wij voorafgaande aan de training openen, deze zijn mogelijk op slot. Mocht dit onverhoopt vergeten zijn, dan wacht je gewoon en roep je hooguit even een trainer om deze alsnog te openen, ga niet op eigen initiatief zelf bepalen waar je gaat omkleden.

Douchen

Met ingang van 5 juni mag er weer gedoucht worden, echter onder de voorwaarde dat de 1,5 meter gehandhaafd blijft, dus maximaal 4 personen in een douche ruimte.

Om de 1,5 meter te kunnen garanderen dienen enkel de buitenste douches gebruikt te worden.

Dus als volgt:

Douche indeling

Om opstoppingen te voorkomen vragen wij jullie om niet uitgebreid lang te gaan douchen.

Voorafgaande aan de training mag er niet gedoucht of gespoeld worden.

Reserveren

Reserveren zal blijven zoals het nu is, dus iedere zwemmer dient zich vooraf te reserveren, via de website of via de App. Mocht je overigens hulp willen bij de installatie hiervan, geef dit dan aan bij de trainer, die kan je er wellicht bij helpen.

Tot slot

Tot slot hopen wij op jullie medewerking. Hopelijk leidt dit toch een snellere versoepeling naar het oude. We hopen op jullie begrip, wij zwemmen zelf ook en lopen ook tegen deze maatregelen aan en doen dit dus niet om jullie te plagen. Respecteer deze keuzes, het is voor de gezondheid van ons allen.

Zodra er meer versoepelingen mogelijk zijn laten we dit zo snel mogelijk weten.

Lader
Bezig met laden…

EAD logo
Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw

|

Open Openen in nieuwe tab

Download [345.22 KB]

Comments are closed.

x Logo: Shield Security
Deze Site Is Beveiligd Door
Shield Security