Geen-rubriek

Coronamaatregelen per 14-10-2020 (voorlopig)

Posted at 14 oktober 2020 | By : | Categories : Geen-rubriek | Reacties uitgeschakeld voor Coronamaatregelen per 14-10-2020 (voorlopig)

Goedenavond zwemmers,

Vooruitlopend op een standpunt van de KNZB, gaan wij per direct het maximale aantal terugbrengen naar 15, mag er niet gedoucht worden en mogen weer enkel de 15 kleine kleedhokjes gebruikt worden. Daarnaast gaan we ook weer de lijnen weer verhogen en gaan we dus mogelijk terug naar ons eerste protocol. Ook de recreanten en ouder baan staat nu even ter discussie, maar komen we op terug. We wachten dus de reactie van de KNZB af, maar voorlopig is de verwachting dat ook de competitie en mogelijk andere wedstrijden plat komt te liggen, hiervoor gaan we ook nog kijken naar interne mogelijkheden.
Het Zuiderpoort café zal ook gesloten zijn.
Even voor de duidelijkheid, dit is nog geen officieel standpunt, maar alvast een voorzorgmaatregel.

Houd deze website in de gaten voor de laatste status

Comments are closed.

x Logo: Shield Security
Deze Site Is Beveiligd Door
Shield Security