Geen-rubriek

Trainingen ZPK Budel weer hervat!

Posted at 29 mei 2020 | By : | Categories : Geen-rubriek | Reacties uitgeschakeld voor Trainingen ZPK Budel weer hervat!

Nadat het zwembad een aantal weken gesloten is geweest, is op 6 mei 2020 door het kabinet en het RIVM bekend gemaakt dat binnenzwembaden op 11 mei 2020 weer open mochten.Dit nieuws kwam vrij onverwacht en dus moesten we als vereniging snel met de gemeente Cranendonck, de Zuiderpoort, KNZB etc. in overleg om het een en ander te regelen. Nadat de nodige maatregelen op het zwembad zijn getroffen, hebben we een testweek gedraaid. Deze verliep goed en dus zijn we 25 mei 2020 weer officieel begonnen met trainen. We hebben een ruime baanindeling weten te creëren en de lijnen zijn dusdanig bevestigd dat er zelfs tussen twee banen in gekeerd kan worden. Daarnaast zijn de jeugdgroepen tijdelijk herverdeeld, zodat zwemmers onder de 13 jaar niet op hetzelfde moment trainen dan de zwemmers vanaf 13 jaar. Ook is iedereen middels een protocol op de hoogte gebracht van de regels en wordt er een reserveringssysteem gehanteerd, omdat er momenteel slechts 15 zwemmers tegelijkertijd kunnen trainen. We zijn blij onze leden weer (op afstand) te mogen verwelkomen in Zuiderpoortbad!

We hebben protocol gemaakt en ieder lid heeft daar een kopie van gekregen, wij verwachten dat iedereen die komt zwemmen deze goed heeft gelezen. Een kopie is op te vragen door een mail te sturen naar secretaris@zpkbudel.nl

Tevens vragen wij om een training te reserveren, dit kan via deze link

Comments are closed.

x Logo: Shield Security
Deze Site Is Beveiligd Door
Shield Security