BestuurInformatiefTrainingen

Coronavirus update 17-05-2020

Posted at 17 mei 2020 | By : | Categories : Bestuur,Informatief,Trainingen | Reacties uitgeschakeld voor Coronavirus update 17-05-2020

Goed nieuws!!

Onverwacht snel kwam het bericht dat de zwembaden weer open mochten. Achter de schermen hebben we hard gewerkt om te zorgen dat we zo snel mogelijk op een veilige manier weer het water in kunnen…

En we zijn er bijna!

Er zijn nog een paar uitdagingen die we moeten tackelen, maar we hopen deze week met een klein groepje te gaan proefdraaien, mocht dit goed verlopen, dan krijgen jullie van ons een volledige uitleg over hoe we met z’n allen op een veilige manier kunnen gaan zwemmen.

Morgenavond 18 mei zullen we nog niet gaan trainen. Woensdagavond willen we met een groepje kinderen kijken hoe onze plannen hun uitwerking hebben, mogelijk dat we die zelfde avond met een klein groepje Master kijken of de richtlijnen voor de trimgroepen uitvoerbaar zijn. Hierna hopen we jullie zo snel mogelijk een uitgewerkt protocol te kunnen aanbieden.

Het zal voor iedereen aanpassen zijn. Alleen als we er met elkaar alles aan doen om te trainen binnen de gestelde richtlijnen te laten verlopen, kunnen we gaan beginnen.

We rekenen op jullie medewerking.

Heel veel plezier allemaal in het zwembad!!

Met sportieve groet,

Bestuur Zwem- en Poloklub Budel

Comments are closed.

x Logo: Shield Security
Deze Site Is Beveiligd Door
Shield Security