Informatief

Rabobank Clubkas Campagne

Posted at 9 april 2018 | By : | Categories : Informatief | Reacties uitgeschakeld voor Rabobank Clubkas Campagne

Beste zwemvrienden,

Zoals jullie weten zijn wat extra inkomsten met de stijgende badhuur nooit verkeerd. Wel, nu doet de gelegenheid zich aan dat jullie ons daarbij kunnen helpen zonder zelf extra geld te hoeven bijleggen, langs de deuren te moeten of te hoeven sponsorzwemmen. Rabobank Weerterland en Cranendonck stelt net als vorig jaar namelijk weer een mooi geldbedrag van  € 100.000,- ter beschikking, die aan de hand van stemmen verdeeld wordt onder de aangemelde verenigingen. En natuurlijk is ZPK Budel hier één van!

Hoe maakt ZPK Budel nu kans op een deel van dit geld?

Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van dinsdag 8 mei tot en met woensdag 23 mei brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht.

Let op: alleen leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck mogen stemmen. Als u klant bent, bent u niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank en ouder dan 18 jaar? Dan kan hij/zij tot 1 april 2018 lid worden en meestemmen tijdens de campagne.

Het lidmaatschap aanvragen kan via de website www.rabobank.nl/weert 

Op donderdag 14 juni vindt de finaleavond plaats van de Rabobank Clubkas Campagne.

Hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe groter het geldbedrag! We vragen je dan ook zoveel mogelijk mensen te vinden die ons hierbij willen helpen. Deel dit bericht via Facebook en roep iedereen op ons te helpen!

Stemmen kan van dinsdag 8 mei tot en met woensdag 23 mei 2018

– Hoe meer stemmen ZPK Budel krijgt, hoe groter het deel van die € 100.000,- dat naar ZPK Budel gaat!

Alvast bedankt voor je hulp!

Met sportieve groet,

Zwem- en Poloklub Budel

Comments are closed.