ActiviteitenAgenda

Paaseieren verkoop 2018

Posted at 7 maart 2018 | By : | Categories : Activiteiten,Agenda | Reacties uitgeschakeld voor Paaseieren verkoop 2018

Beste zwemmers,

 

Zoals jullie weten houdt Zwem- en Poloklub Budel ieder jaar de populaire Speculaasactie.
Omdat dit altijd een enorm succes is, willen we dit jaar voor Pasen geverfde eieren gaan verkopen. We hopen uiteraard op net zo’n groot succes!

In tegenstelling tot de speculaasverkoop zullen we niet langs de deuren gaan. Wel kun je de geverfde paaseieren voor familie, buren en vrienden bestellen middels de bestellijst. Zo zijn jouw kennissen er in ieder geval van verzekerd straks van deze mooie en heerlijke Paaseieren te kunnen genieten.
We hopen dat jij ons wilt helpen zoveel mogelijk eieren te verkopen. Geef je lijst daarom snel door! Dit kan door uiterlijk zaterdag 17 maart bijgevoegde intekenlijst ingevuld in te leveren bij jouw trainer of stuur een e-mail met je bestelling naar ac@zpkbudel.nl.

 

Met sportieve groet,

Activiteitencommissie
Zwem- en Poloklub Budel

Comments are closed.