Activiteiten

De speculaasactie van ZPK Budel komt er weer aan!

Posted at 8 november 2017 | By : | Categories : Activiteiten | Reacties uitgeschakeld voor De speculaasactie van ZPK Budel komt er weer aan!

Ieder jaar weer houdt Zwem- en Poloklub Budel haar bekende speculaasactie. De jeugdleden gaan dan met volle moed van deur naar deur om de heerlijke speculaaspoppen aan de man te brengen. De opbrengst wordt gebruikt om het banen zwemmen voor jong en oud te kunnen financieren.

Dit jaar vindt de verkoopdag door Budel plaats op zaterdag 25 november.

U kunt dan één pak heerlijke speculaas kopen voor € 2,75 of twee pakjes voor slechts € 5,00. Voor de vaste kopers: de prijs is inderdaad veranderd, maar het gewicht van een pakje speculaas is dan ook van 200 gram naar 285 gram gegaan!

Wilt u zeker weten dat u een pakje speculaas kunt bemachtigen, dan is het vanaf nu ook mogelijk speculaas te reserveren. Al onze jeugdleden krijgen een intekenlijst mee naar huis waar familie en vrienden hun bestelling op kunnen schrijven. Voor de Trimzwemmers en Masters van ZPK Budel geldt dat er intekenlijsten op het zwembad liggen. Geen lid van ZPK Budel, geef uw bestelling dan door aan een van onze leden of stuur een e-mail naar ac@zpkbudel.nl.

Comments are closed.