Informatief

Verkoop zwemflippers

Posted at 14 juni 2017 | By : | Categories : Informatief | Reacties uitgeschakeld voor Verkoop zwemflippers

Tijdens de trainingen van de jeugd maken we veelvuldig gebruik van zwemvliezen of flippers. De vereniging heeft deze een aantal jaar geleden aangekocht met het idee dat we reserve voorraad moesten hebben indien zwemmers de flippers nog niet zelf hadden, of omdat ze vergeten waren. In de praktijk is die een heel gedoe en verstoord de training enorm. Zwemmers zijn veel te lang bezig hun eigen maat te zoeken, terwijl de zwemmers die eigen materiaal mee brengen al aan het zwemmen zijn. Na afloop van de training is de materialen kist vervolgens een bende waardoor de trainers er ook nog extra werk mee hebben. Daarom is nu besloten om deze flippers éénmalig te verkopen tegen een schappelijke prijs. Met de opbrengst gaan we nieuw materiaal aanschaffen, zoals plankjes en Pull Buoys.

Op zaterdag 17 juni zal het tussen 9:30 en 10:00 mogelijk zijn deze aan te kopen voor een bedrag van €7,50 per paar. Zorg dat je na aankoop duidelijk een markering of je naam er op zet, anders zijn ze niet uit elkaar te halen. Na de verkoop datum verwachten wij dat de zwemmer met eigen flippers naar de training komt. We gaan het niet verplichten, maar het is voor de zwemmer niet echt leuk/handig als je niet echt mee kunt, omdat de anderen sneller zwemmen. We gebruiken in enkele groepen geregeld om de zwemtechniek te verbeteren.

Na de verkoop datum zullen de resterende flippers uit de bak worden gehaald en dus niet zomaar beschikbaar zijn.

Op dit moment hebben we de volgende maten beschikbaar voor verkoop:

31/32 (4x)  —   33/34 (7x)  —  34/35 (4x)  —  35/36 (3x)  —  36/37 (2x)

38/39 (3x)  —  40/41 (3x)  —  42/43 (3x)  —   44/45 (1x)

Debby en/of Edward zullen de verkoop houden. Als we een paar flippers apart moeten houden, omdat je er zaterdag niet bij kunt zijn, moet je even een mail sturen naar tc@zpkbudel.nl met de maat van de flippers die je wil kopen.

 

Comments are closed.