ActiviteitenFoto albumVerslag

Teambuildingsdag Startnummers 1

Posted at 12 maart 2017 | By : | Categories : Activiteiten,Foto album,Verslag | Reacties uitgeschakeld voor Teambuildingsdag Startnummers 1

Speciaal voor de Startnummers 1 had de Activiteitencommissie op zondag 5 maart een teambuildingsdag georganiseerd. Even een keer niet hard trainen of wedstrijden zwemmen, maar op een andere manier gezellig met elkaar bezig zijn. Voor de zwemmers was het een complete verrassing waar ze naartoe gingen en zelfs toen ze bij een boerderij in Ospel aankwamen waren er nog steeds veel vraagtekens boven de hoofden te zien. Ze waren dan ook erg blij toen ze uiteindelijk te horen kregen dat ze geen koeien gingen knuffelen of melken, maar dat het om een trendy Escape Room ging. De 19 zwemmers werden over drie groepen verdeeld en ieder in een aparte ruimte opgesloten. Doel was om door middel van puzzels hints en codes te ontrafelen, waarmee ze zichzelf binnen één uur uit de ruimte konden bevrijden. Goed samenwerken was hierbij cruciaal. De groep van Robert, Jasper, Roel, Luc, Jonie en Lisa lukte het om binnen het uur uit te kamer te raken. Met nog 19 minuten op de teller stonden ze als eerste buiten. Ook groep 2 van Quint, Tom, Olaf, Tygo, Kirsten en Kyra waren goed op dreef. Helaas lukte het hen nét niet om op tijd vrij te komen. De derde groep, bestaande uit Ruben, Neel, Sven, Jesse, Ries, Mirte en Gaby, kreeg het helaas niet voor elkaar de puzzels in de hotelkamer waar een moord had plaatsgevonden op te lossen. Gelukkig vonden ze het desondanks allemaal super leuk!

Daarnaast kon er nog revanche worden genomen tijdens de tweede activiteit: bowlen in Nederweert. Wederom namen de drie teams het tegen elkaar op, met daarbij dit keer ook een vierde groep tegenstanders: Lenie, Henry, Debby, Joyce, Matthijs en Carola, of terwijl de begeleiding van die dag. Zij bleken flink wat tegenstand te bieden, maar ook de jeugd kon er behoorlijk wat van. Zo bleek Quint een ware bowler, want hij behaalde met 212 punten de eerste plaats. Jasper wist maar liefst 156 punten bijeen te gooien, Robert en Tygo volgden met 127 punten en ook Olaf en Gaby presteerden goed met 126 punten. Gemiddeld wisten de zwemmers van de tweede groep uiteindelijk het beste te spelen. Zij werden dan ook beloond met een luid applaus.
De dag werd uiteindelijk afgesloten in het ZuiderpoortCafé in Budel, waar de grote groep gezellig samen nog een frietje at.

De activiteitencommissie wil alle zwemmers, begeleiders en chauffeurs bedanken voor hun bijdrage aan deze gezellige dag! Het was leuk de zwemmers eens op een andere manier gezellig met elkaar bezig te zien! 

Foto’s: Henry de Haas

Comments are closed.