Activiteiten

Nieuwe voorzitter Activiteitencommissie!

Posted at 11 december 2016 | By : | Categories : Activiteiten | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe voorzitter Activiteitencommissie!

debbyacNa ruim twee jaar als voorzitter van de huidige Activiteitencommissie te hebben gefungeerd, heeft Carola Hompes het stokje op 9 december 2016 overgedragen aan het nieuwste lid van de Activiteitencommissie: Debby Lukken. Debby is voor de meesten van jullie bekend als een van de trainers van de Instroom.  Daarnaast heeft ze zelf ook drie zwemmende kinderen: Lisa, Sanne en Stijn. Debby kijkt er naar uit om weer een aantal nieuwe leuke activiteiten voor onze leden te gaan organiseren!

Carola blijft overigens wel lid in de Activiteitencommissie. Zij zal de taak van secretaris / penningmeester op zich nemen. Andere leden van de Activiteitencommissie zijn: Matthijs Heijmans,  Joyce Raemaekers en Thijs van Tongerloo.

Ook interesse in de vacature van ‘Lid Activiteitencommissie’? Neem dan contact op met Edward van Nijmweegen of stuur een e-mail naar vacatures@zpkbudel.nl. 

Comments are closed.