Informatief

Opleiding tijdwaarneming start vandaag

Posted at 14 november 2016 | By : | Categories : Informatief | Reacties uitgeschakeld voor Opleiding tijdwaarneming start vandaag

Onlangs hebben we een oproep gedaan voor ouders/zwemmers om deel te nemen aan de cursus tijdwaarnemer. We hebben ons hard gemaakt om deze cursus lokaal te houden in Budel, wat voor alle deelnemers het een stuk makkelijker maakt, al is het maar vanwege de reistijd.

Na een vijftal avonden waarvan één praktijk avond zullen we 6 extra officials bij onze vereniging mogen toevoegen !!!

Elly, Jasper, Robert, Judith, John en Cindy alvast heel veel succes toegewenst en namens alle zwemmers hartelijk bedankt dat jullie het mogelijk maken dat zij kunnen deelnemen aan wedstrijden. Want niet iedereen is zich er van bewust, maar zonder officials, geen wedstrijd.

Wil je ook een bijdrage leveren aan de vereniging? Stuur dan snel een email aan tc@zpkbudel.nl en wij gaan kijken wat we voor je kunnen doen.

Technische Commissie

Comments are closed.