MastersWedstrijd-nieuwsZuidelijke cirkel

Carola Hompes pakt weer wat punten in klassement Masters Zuidelijke Cirkel.

Posted at 26 september 2016 | By : | Categories : Masters,Wedstrijd-nieuws,Zuidelijke cirkel | Reacties uitgeschakeld voor Carola Hompes pakt weer wat punten in klassement Masters Zuidelijke Cirkel.

Op zondag 25 september vond deel 4 van de Masters Zuidelijke Cirkel in Breda plaats. Veelal is Zwem-en Poloklub Budel toch wel met een redelijke groep bij deze wedstrijden aanwezig, maar doordat veel Masters verhinderd waren, was er dit keer slechts één zwemmer die de vereniging vertegenwoordigde: Carola Hompes. Haar doel voor die dag was haar tijden in het klassement wat aan te scherpen, in de hoop zo uiteindelijk in de top 3 van haar leeftijdscategorie (Dames 25+) te eindigen, wanneer de laatste wedstrijd van de Masters Zuidelijke Cirkel in december gezwommen is. Voor Carola stonden dit keer de 25m rugslag, 25m vrije slag en 100m schoolslag op het programma. Op de 25m rugslag wist ze een 0:18,90 te zwemmen. Met deze tijd kwam ze zeer dicht in de buurt van haar persoonlijke record en wist ze haar eerder gezwommen tijd in het klassement aan te scherpen. Ze eindigde op de eerste plaats in haar leeftijdscategorie. Ook op de 25m vrije slag wist ze met een 0:14.91 slechts drie tienden van een seconde boven haar persoonlijke record te eindigen en scherpte ze ook haar eerder gezwommen tijd in het klassement aan. Ze eindigde op de tweede plaats in haar leeftijdscategorie. Tenslotte wist ze ook haar klassementstijd op de 100m schoolslag wat aan te scherpen, maar met haar 1:34.26 bleef ze helaas toch nog wel een aantal seconden van haar persoonlijke record verwijderd. Desalniettemin eindigde ze ook hier weer op de eerste plaats in haar leeftijdscategorie.

Al met al een prima wedstrijd dus!

De volgende wedstrijd die voor Zwem- en Poloklub Budel op de agenda staat, is deel 1 van de Nationale Zwemcompetitie. Deze wordt op zondag 2 oktober in Asten gezwommen.

Comments are closed.