Activiteiten

Teamuitje ZPK Budel

Posted at 8 mei 2016 | By : | Categories : Activiteiten | Reacties uitgeschakeld voor Teamuitje ZPK Budel

Beste zwemmers,
Ieder jaar weer steken jullie een hoop tijd en moeite in onze activiteiten, om de vereniging te helpen haar kas te spekken. Zo zetten jullie al actie en doen jullie hard je best om zoveel mogelijk banen te zwemmen tijdens het Sponsor zwemmen. Wij willen jullie hiervoor bedanken en dus organiseren we als beloning een gezellig teamuitje!
Het teamuitje zal plaatsvinden op dag om 09:30 uur vanaf de Zuiderpoort in Budel, waar we ‘s avonds rond 18:30 uur ook weer terug zullen arriveren.
Waar we precies naartoe gaan blijft nog een geheim, maar we zijn ervan overtuigd dat jullie een hele leuke dag op deze betoverende plek gaan. Uiteraard zorgen wij voor genoeg begeleiding tijdens deze activiteit en ook de lunch wordt door ons geregeld. Wil je zelf graag nog wat meer te eten of te drinken meenemen, mag dat uiteraard. We raden je wel aan om verder niet te veel geld of waardevolle spullen mee te nemen. Kies je hier toch voor, dan is dit op eigen risico.

Wil je mee met dit teamuitje vul dan het strookje bij het onderstaande formulier in en laat deze door een van je ouders/verzorgers ondertekenen. Lever het daarna in bij blauwe brievenbus naast onze prijzenkast in de kleedhal een e-mail sturen naar ac@zpkbudel.nl
We hopen dat je van de partij bent!

Met sportieve groet,

Bestuur en Activiteitencommissie
Zwem- en Poloklub Budel

Uitnodiging Teamuitje 2016
Uitnodiging Teamuitje 2016

Uitnodiging-teamuitje-2016-.pdf

101.1 KiB
82 Downloads
Details
Uitnodiging Teamuitje 2016
Uitnodiging Teamuitje 2016

Uitnodiging-teamuitje-2016-.pdf

101.1 KiB
82 Downloads
Details

Comments are closed.