Activiteiten

Sponsorzwemmen 2016

Posted at 17 april 2016 | By : | Categories : Activiteiten | Reacties uitgeschakeld voor Sponsorzwemmen 2016

Op maandag 4 april heeft het jaarlijkse Sponsorzwemmen plaatsgevonden.

Onze jeugdleden hebben hard hun best gedaan om zoveel mogelijk banen te zwemmen, om op deze manier ook zoveel mogelijk sponsorgeld bijeen te zwemmen. En we kunnen wel stellen dat dit goed gelukt is. In totaal hebben de 40 deelnemende zwemmers namelijk 83.150 meter afgelegd!

Hoeveel sponsorgeld er in totaal is opgehaald maken we binnenkort bekend, wanneer alle zwemmers hun sponsorgeld in hebben geleverd. Dan weten we tevens welke zwemmer het meeste geld heeft opgehaald én wie de meeste banen heeft gezwommen!

Hieronder vinden jullie nog foto’s die gemaakt zijn tijdens het sponsorzwemmen, met dank aan Monique Duisters.

De activiteiten commissie.

Comments are closed.