OCZKWedstrijd-nieuws

Voorlopige startlijsten OCZK 2016 bekend

Posted at 25 maart 2016 | By : | Categories : OCZK,Wedstrijd-nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Voorlopige startlijsten OCZK 2016 bekend

Gebruik van LiveTime tijdens OCZK

Komende zaterdag zal de derde editie van de OCZK in ons eigen Zuiderpoortbad worden georganiseerd. Tijdens dit evenement zullen de uitslagen zo snel mogelijk op meerdere plaatsen in het zwembad worden opgehangen, maar dankzij de elektronische tijdwaarneming en het gebruik van LiveTime is de uitslag van iedere race tijdens het evenement ook vrij snel op mobiel, tablet of PC te bekijken. Hiervoor ga je naar de volgende pagina: http://zpkbudel.nl/oczk/oczk-uitslagen/oczk-livetime/

Overigens, op deze pagina kan men ook alvast terecht om de VOORLOPIGE concurrentie te bekijken.

Comments are closed.