MastersWedstrijd-nieuwsZuidelijke cirkel

Masters ZPK Budel eindigen alle drie in de top 3!

Posted at 28 september 2015 | By : | Categories : Masters,Wedstrijd-nieuws,Zuidelijke cirkel | Reacties uitgeschakeld voor Masters ZPK Budel eindigen alle drie in de top 3!

Terwijl de jeugd van Zwem- en Poloklub Budel hun eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen een week eerder al gezwommen hadden, was het afgelopen zondag aan de volwassen Masterszwemmers de beurt. Een wedstrijd in het 50-meter bad van Breda stond op de agenda. Met name door de lengte van het bad, was het een wedstrijd waar vanuit Budel niet heel veel animo voor was. Toch werd de vereniging nog vertegenwoordigd door drie zwemmers: Albert Roosenboom, Joyce Raemaekers en Carola Hompes.

Uit het afwisselende programma hadden zij ieder hun eigen keuze gemaakt. Albert ging van start op de 50m vrije slag en de 100m vrije slag. Joyce richtte zich op de 200m vrije slag en de 100m rugslag en Carola zwom de 200m vrije slag en de 50m vlinderslag.
Dat de zwemmers door de zomerstop nog niet helemaal terug op hun oude niveau waren, werd al snel duidelijk. Het verbreken van persoonlijke records bleek wat te hoog gegrepen, maar toch gingen de zwemmers niet geheel ontevreden naar huis. Albert wist in zijn leeftijdscategorie (40+) namelijk op beide afstanden de eerste plaats te behalen, Joyce behaalde in haar categorie (20+) een derde plaats op de 200m vrije slag en een eerste plaats op de 100m rugslag en Carola eindigde op een derde plaats op de 200m vrije slag en een tweede plaats op de 50m vlinderslag, in haar leeftijdscategorie (25+). Mocht je de volledige uitslag willen zien, of ben je nieuwsgierig geworden naar (wedstrijd)zwemmen voor volwassenen, dan verwijzen we je graag naar onze website: www.zpkbudel.nl.

Comments are closed.