Informatief

Rabobank Samen Sterker gaat van start!

Posted at 13 september 2015 | By : | Categories : Informatief | Reacties uitgeschakeld voor Rabobank Samen Sterker gaat van start!

Beste zwemvrienden,

Zoals jullie weten zijn wat extra inkomsten met de stijgende badhuur nooit verkeerd. Wel, nu doet de gelegenheid zich aan dat jullie ons daarbij kunnen helpen zonder zelf extra geld te hoeven bijleggen, langs de deuren te moeten of te hoeven sponsorzwemmen. Rabobank Weerterland en Cranendonck stelt net als vorig jaar namelijk weer een mooi geldbedrag van  € 100.000,- ter beschikking, die aan de hand van stemmen verdeeld wordt onder de aangemelde verenigingen. En natuurlijk is ZPK Budel hier één van!

Hoe maakt ZPK Budel nu kans op een deel van dit geld?

Iedereen die 18 jaar of ouder is en een rekening bij de Rabobank heeft, kan zich GRATIS (!) als lid aanmelden. Heb je een gezamenlijke rekening, dan kunnen beide personen zich als lid aanmelden. Iedereen die zich vóór 1 oktober als lid heeft aangemeld, krijgt in oktober een brief met een persoonlijke code. Deze code kan worden gebruikt om via internet te stemmen op je favoriete vereniging. In totaal kun je 5 stemmen uitbrengen: 2 stemmen kun je gebruiken om ZPK Budel te steunen en de overige 3 stemmen verdeel je over de andere verenigingen. Hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe groter het geldbedrag! We vragen je dan ook zoveel mogelijk mensen te vinden die ons hierbij willen helpen. Deel dit bericht via Facebook en roep iedereen op ons te helpen!

Tijd voor actie!

– Zorg dat je zoveel mogelijk volwassen klanten van de Rabobank vindt, die zich vóór 1 oktober gratis als lid willen aanmelden. Vraag je ouders, ooms, tantes, buren etc.. En deel dit bericht via Facebook natuurlijk!

– Lid worden kan via www.rabobank.nl/weert. Klik boven in de blauwe balk op ‘Klantenservice’. Scroll naar beneden, klik bij ‘Overig’ op ‘Lid worden’ en vul de gevraagde gegevens in.

– In de maand oktober ontvang je een brief van de Rabobank met daarin de persoonlijke code, waarmee je kunt inloggen en kunt stemmen op ZPK Budel.
Stemmen kan van woensdag 14 oktober t/m vrijdag 23 oktober 2015.

– Hoe meer stemmen ZPK Budel krijgt, hoe groter het deel van die € 100.000,- dat naar ZPK Budel gaat!

Alvast bedankt voor je hulp!

Met sportieve groet,

Zwem- en Poloklub Budel

Rabobank Samen Sterker

Comments are closed.