Wedstrijd-nieuws

Britt en Noor presteren goed op de Netherlands Invitational wedstrijd

Posted at 7 juli 2015 | By : | Categories : Wedstrijd-nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Britt en Noor presteren goed op de Netherlands Invitational wedstrijd

Op 4 & 5 juli 2015 organiseerden zwemvereniging De Waalstroom en zwemvereniging Zegenwerp onder de vlag van NOVUM voor de 17de keer Netherlands Invitational in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion te Eindhoven.

Dit is een internationale zwemwedstrijd met deelnemers uit onder meer USA, Bonaire, Duitsland, China, België . Door de groeiende belangstelling voor deze wedstrijd werd er ook dit jaar in 2 baden tegelijk gezwommen: het 10-baans 50m-bassin voor zwemmers van geboortejaar 2002 en eerder en het 8-baans 25m-bassin  voor de zwemmers geboortejaar 2003-2007.

Van ZPK Budel deden Noor Segers en Britt Slegers mee aan deze gezellige wedstrijd.

En ondanks de tropische temperaturen in het zwemstadion hebben beide zwemmers weer super gepresteerd. Noor mocht 4 medailles mee naar huis nemen.  3 x goud : op de 100 m schoolslag, de 50m vrije slag en de 50 m schoolslag en  behaalde zilver op de  100 m wisselslag. Britt wist haar persoonlijke tijden weer mooi aan te scherpen en bleef binnen de top 10.

2015NationalInvitationsWedstrijd

Comments are closed.