MastersOCZKWedstrijd-nieuws

Vandaag gaat het gebeuren !!!!

Posted at 28 maart 2015 | By : | Categories : Masters,OCZK,Wedstrijd-nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Vandaag gaat het gebeuren !!!!

Vandaag is het dan zover: de tweede editie van de Open Cranendonckse Zwem Kampioenschappen!

Nadat iedereen even heeft ingezwommen, wordt het evenement om 18:00 uur officieel geopend door wethouder Carola Meuwissen, dansgroep Dizzy en het PSV Masters synchroonzwemteam. Maar jullie zijn vanaf 17:00 uur al van harte welkom in het Zuiderpoortbad. Dan gaat namelijk de kassa open, waar jullie je bij binnenkomst dienen te melden. Belangrijk is dat je de inschrijfbevestiging en het inschrijfgeld (€ 7,50 contant) bij je hebt. In ruil hiervoor ontvang je o.a. een goodiebag en twee consumptiemunten. Met deze munten kun je bij de informatiebalie in het zwembad soep en/of broodjes kopen. Tevens kunnen de munten ingewisseld worden in het ZuiderpoortCafé, waar we na afloop ook de medaille-uitreiking zullen houden. Heb je aan twee muntjes niet genoeg, dan kunnen er uiteraard nieuwe munten bijgekocht worden. Hiervoor kunnen jullie terecht bij de informatiebalie in het zwembad.

Het programma van de wedstrijd kun je hier vinden.

En als de techniek het toelaat kan iedereen tijdens de wedstrijd live meekijken naar de uitslagen via livetime.

Verder is natuurlijk iedereen welkom om te komen kijken en aanmoedigen.

 

Tot vanavond

Comments are closed.