LACWedstrijd-nieuws

Noor Segers sneller dan ooit op de 400m vrije slag!

Posted at 23 maart 2015 | By : | Categories : LAC,Wedstrijd-nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Noor Segers sneller dan ooit op de 400m vrije slag!

Zondag 22 maart werden in Eindhoven de Regionale Lange Afstand Kampioenschappen georganiseerd. Hier werd ZPK Budel vertegenwoordigd door één zwemster: de 9-jarige Noor Segers. Zij had namelijk als enige een limiet weten te behalen en wel op de 400m vrije slag. Met een inschrijftijd van 6:37.80 stond Noor als 20e van Zuid-Nederland gekwalificeerd, maar ze was vastberaden haar tijd flink aan te scherpen. Op de eerste 50m ging ze dan ook al vier seconden sneller af dan tijdens haar vorige race en ook in de volgende banen wist ze deze inhaalslag goed door te zetten. Uiteindelijk tikte ze dan ook aan in een tijd van 6:23.39, maar liefst 14 seconden sneller dan nog geen twee maanden geleden! Met dit flinke persoonlijke record wist zij zich ook naar de 16e plaats in het klassement te zwemmen. Noor, gefeliciteerd met deze zeer knappe prestatie!