MastersOCZKWedstrijd-nieuwsZwemmen

OCZK 2015: Laatste kans om je in te schrijven!

Posted at 19 maart 2015 | By : | Categories : Masters,OCZK,Wedstrijd-nieuws,Zwemmen | Reacties uitgeschakeld voor OCZK 2015: Laatste kans om je in te schrijven!

Zwem jij graag baantjes, ben je geboren in 1997 of eerder en wil jij je graag eens meten aan familie, vrienden of leeftijdsgenoten? Schrijf je dan vandaag nog in voor de tweede editie van de Open Cranendonckse Zwem Kampioenschappen! Het zwemevenement wordt gehouden op zaterdagavond 28 maart in het Zuiderpoortbad. Deelnemen kan zowel individueel als in teamverband, daar er ook een aantal estafettes op het programma staan. Tevens is er keuze uit verschillende slagen en afstanden, van 25 meter (één baan) tot 100 meter (vier banen). Maar de OCZK is meer dan een zwemwedstrijd. Zo zorgen een dj, dansgroep Dizzy van Sportivo en het synchroonzwemteam van PSV Masters voor de nodige entertainment en sluiten we de avond af met een medaille-uitreiking en een gezellige borrel. Wil jij dit Cranendonckse zwemevenement niet missen? Ga dan snel naar http://zpkbudel.nl/oczk/oczk-inschrijving-individueel/ en schrijf je uiterlijk 21 maart in!

Poster OCZK 2015

 

 

Comments are closed.