TrimgroepZwemmen

Baantjes zwemmen in de ochtend bij ZPK Budel

Posted at 9 februari 2015 | By : | Categories : Trimgroep,Zwemmen | Reacties uitgeschakeld voor Baantjes zwemmen in de ochtend bij ZPK Budel

ZPK Budel zet zich al jaren in om jong en oud op een sportieve, gezellige manier te laten sporten. Naast een wedstrijdploeg is er ook ruimte voor recreatieve zwemmers. Momenteel hebben wij op woensdag ochtend tussen 9 en 10 uur nog plaatsen vrij om actief baantjes te zwemmen.

Tijdens deze trainingen, die voor alle leeftijden zijn, ga je onder begeleiding van een ervaren trainer werken aan techniek en conditie in jouw eigen tempo. Anders dan bij het vrij zwemmen, kun je hier jouw baantjes zwemmen zonder gehinderd te worden door andere zwemmers. Het is dan ook niet toegestaan tijdens dit uur van de duikplank gebruik te maken.

Als je gebruik wilt maken van deze mogelijkheid, kun je een email sturen naar tc@zpkbudel.nl, vermeld in deze email jouw naam, telefoonnummer en welke dag en tijdstip je zou willen zwemmen. Je kunt ook bellen naar +31-84-8844812 of kijken op onze vernieuwde website http://www.zpkbudel.nl.

Wil je ook op een sportieve manier bezig zijn en wil je deel uit maken van dit gezellige groepje, reageer dan snel.

 

Bestuur ZPK Budel

Comments are closed.