Informatief

ZPK Budel is weer twee gediplomeerde trainers rijker!

Posted at 20 december 2014 | By : | Categories : Informatief | Reacties uitgeschakeld voor ZPK Budel is weer twee gediplomeerde trainers rijker!

Na een jaar hard werken kunnen Dave van Rixtel en Dyon de Greef trots zeggen dat ze weer een diploma rijker zijn. Onlangs kregen ze namelijk te horen dat ze geslaagd zijn voor de KNZB trainerscursus wedstrijdzwemmen niveau 2, welke zij het afgelopen jaar in Veldhoven volgden. Tijdens de bijeenkomsten werden de deelnemers aan de hand van theorie- en praktijklessen voorbereid op het trainersvak. Ook dienden zij stage te lopen, wat zij deden bij leervereniging Zwem- en Poloklub Budel. Hier zullen de heren, nu zij geslaagd zijn, als officieel gediplomeerd trainer verder aan de slag gaan. Dave en Dyon, van harte proficiat en veel plezier tijdens jullie trainerscarrière bij ZPK Budel!

 

Comments are closed.