CompetitieWedstrijd-nieuws

Zwemmers ZPK Budel blijven knap presteren

Posted at 16 november 2014 | By : | Categories : Competitie,Wedstrijd-nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Zwemmers ZPK Budel blijven knap presteren

Afgelopen zondag werd deel 2 van de Competitie gezwommen.ZPK Budel mocht het weer opnemen tegen Thalassa uit Geldrop, EOZC uit Oirschot en de Dokkelaars uit Hilvarenbeek. Het werd een spannende thuiswedstrijd want ZPK stond in voor de organisatie. Door de inzet van onze vrijwilligers, die we via deze weg allemaal van harte willen bedanken, verliep de wedstrijd zeer vlot en was het weer gezellig in ons Zuiderpoortbad. Dat de zwemmers weer knap hebben gepresteerd, werd duidelijk bij de uitslag. De gouden medailles gingen naar Tygo van Rixtel (2x), Noor Segers (2x), Jasper Thielens (2x), Jonie Meurkens (2x), Rick de Greef (2x), Joyce Raemaekers (2x), Kirsten Lenders en Neel Steensels. De zilveren medailles mochten overhandigd worden aan Merlin Meurkens, Jesse Thielens, Ruben Smit, Mirte Giesberts en Britt Slegers. En de bronzen medailles waren voor Fleur Slegers, Britt Slegers, Neel Steensels, Quint van Rixtel (2x), Merlin Meurkens en Ruben Smit. Het was gisteren ook de laatste dag om een limiet te behalen voor de Regionale Sprintkampioenschappen die doorgaan op 29 en 30 november in Eindhoven. Voor Kirsten Lenders lukte dit voor de 50 m school, Noor Segers behaalde de limiet voor de 100 m wissel en Jaspers Thielens scoorde een limiet op de 50 m vrij. ZPK Budel is trots dat er 8 zwemmers zullen deelnemen aan deze Regionale Sprintkampioenschappen. Verder zijn er limieten behaald voor de Brabantse winterkampioenschappen. Rick de Greef mag de 100 m rug toevoegen aan zijn lijstje. Maar ook voor de Zomerkampioenschappen wordt het groepje zwemmers met een limiet groter. Quint van Rixtel scoorde zijn limiet voor de 50 m school en Jasper Thielens voor de 50 m vrij. Neel Steensels had reeds een limiet op de 50 m rug maar na gisteren ook voor de 100 m rug. Rick de Greef mag de 100 m rug en 100 m vrij bijvoegen. En er werd weer een clubrecord verbroken. Voor de meisjes 9 en 10 jaar 25 m vrije slag staat Noor Segers met een tijd van 16.50.

Comments are closed.