Informatief

Nieuw zwemseizoen is begonnen.

Posted at 25 augustus 2014 | By : | Categories : Informatief | Reacties uitgeschakeld voor Nieuw zwemseizoen is begonnen.

Deze week is het nieuw zwemseizoen weer begonnen. Voor de kinderen staan er al weer heel wat wedstrijden in de planning. Voor de Masters is er in Oktober een wedstrijd in Luxemburg en in Januari staat de NK op het programma.

Ook de trimzwemmers zijn weer van start gegaan. Vorig seizoen hadden we zwemmogelijkheden verdeeld over 3 avonden, dit jaar willen we dit uitbreiden met een aantal ochtenden. Tijdens deze trainingen, die voor jong en oud zijn, ga je onder begeleiding van een ervaren trainer werken aan techniek en conditie op jouw eigen tempo. Deze ochtenden zijn op maandag , woensdag en donderdag. De exacte tijd hangt af van de animo. Als u gebruik wilt maken van onze aanbieding, kunt u een email sturen naar tc@zpkbudel.nl, vermeld in deze email jouw naam, telefoonnummer en welke dag en tijdstip je zou willen zwemmen. We gaan de inschrijvingen verzamelen en zullen vervolgens met een aantal voorstellen komen. Hierop kunt je je dan definitief inschrijven.

Tevens is ZPK Budel altijd op zoek naar gemotiveerde mensen die zich willen inzetten als trainer van één van onze groepen. Dus wil jij deel uitmaken van een supergezellige trainersgroep en wil je een aantal uren per week training geven, dan ben jij de persoon die we zoeken. Wij bieden jou een gezellige groep collega’s, een mogelijkheid tot het volgen van een trainers opleidingen op onze kosten en natuurlijk een vergoeding voor al deze werkzaamheden.

Wil je meer informatie, of wil je direct al eens komen praten, stuur dan direct een email naar tc@zpkbudel.nl en vermeld hier duidelijk jouw naam en telefoonnummer, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Kijk ook eens op onze vacatures pagina, misschien zit er wel iets leuks bij.

Ben je nog op zoek naar een leuke manier van sporten maar weet je nog niet precies wat je wilt gaan doen, meld je dan zo snel mogelijk aan voor 4 gratis proeflessen, dan weet je direct of zwemmen iets voor je is.

Namens het bestuur wensen wij iedereen een spetterend zwemseizoen toe.

Comments are closed.