Informatief

Start nieuw zwemseizoen

Posted at 21 augustus 2014 | By : | Categories : Informatief | Reacties uitgeschakeld voor Start nieuw zwemseizoen

Beste leden,

De zomervakantie loopt weer op zijn eind en daarmee komt ook het begin van het nieuwe zwemseizoen in zicht. We hopen dat jullie goed zijn uitgerust en dat jullie klaar zijn om weer een duik te komen wagen. Vanaf maandag 25 augustus gaan de trainingen namelijk weer van start, volgens dezelfde groepsindeling als vorig seizoen. Uitgezonderd natuurlijk de leden die hebben aangegeven van categorie (startnummers, trimzwemmers etc.) te willen wisselen. Wel zijn er een aantal wijzigingen aan het trainingsschema en trainersopstelling aangebracht.

Ook dit seizoen hebben we weer een informatieboekje gemaakt, dit boekje kunnen jullie al vast bekijken op: Link

 

Om te weten op welke dagen, tijden en onder welke trainer je komt te trainen, kun je kijken op: – Trainingoverzicht

 

Ook willen we van deze gelegenheid gebruik maken om door te geven dat de trainingen van maandag 1 en dinsdag 2 september niet doorgaan i.v.m. Budel Kermis. Heb je nog vragen over het nieuwe seizoen, stuur dan een e-mail naar: tc@zpkbudel.nl

 

Met sportieve groet,

 

Bestuur Zwem- en Poloklub Budel

Comments are closed.