ActiviteitenClubkampioenschappenWedstrijd-nieuws

5 Juli clubkampioenschappen 2014

Posted at 1 juni 2014 | By : | Categories : Activiteiten,Clubkampioenschappen,Wedstrijd-nieuws | Reacties uitgeschakeld voor 5 Juli clubkampioenschappen 2014

Beste zwemmer, recreant, trimzwemmer , master en trainer,

 

Dit jaar zullen de clubkampioenschappen plaatsvinden op zaterdag 5 juli 2014. De wedstrijd zal om 15 uur starten, dus voor één keertje slaan we de training in de voormiddag over. Het einde van de wedstrijd is voorzien tegen 17 uur. Het laatste programmanummer van de wedstrijd zal ook dit jaar de familie / groepsestafette zijn.

Ook voor de trimzwemmers, als jullie je conditie eens willen testen, aarzel dan niet om je individueel of in groep in te schrijven. Na de wedstrijd zal dit zwemseizoen afgesloten worden met een gezellige BBQ .

 

Voor deelnemers jonger dan 16 jaar vragen we een persoonlijke bijdrage van €7,5 en voor deelnemers vanaf 16 jaar €15 . (wedstrijd + BBQ, exclusief drank.)

Inschrijven doe je door het inschrijfformulier in te leveren bij je trainer-(ster) of bij één van de bestuursleden samen met het benodigde inschrijfgeld uiterlijk op 10 juni 2014.

 

Klik hier voor het inschrijfformulier.

Comments are closed.