Informatief

Guido Kauffmann benoemd tot erelid

Posted at 23 april 2014 | By : | Categories : Informatief | Reacties uitgeschakeld voor Guido Kauffmann benoemd tot erelid

Gisteren heeft onze Algemene Leden Vergadering plaatsgevonden. De notulen van deze rustig verlopen vergadering zullen spoedig gedeeld worden. Een mededeling waar we jullie echter niet op willen laten wachten, is dat Guido Kauffmann gisteren benoemd is tot erelid. Alle aanwezigen waren het erover eens dat deze man deze titel meer dan verdiend heeft. Van voorzitter tot official tot bakker tijdens de jaarlijkse barbecues, Guido heeft het allemaal gedaan. Om wat voor klus het ook gaat, hij staat altijd voor de vereniging en haar leden klaar. Wij feliciteren Guido dan ook met de welverdiende benoeming tot erelid!

Tevens hebben we speciaal voor deze gelegenheid een nieuwe wisselbeker aangeschaft, die de naam “Guido cup” zal krijgen. Deze wisselbeker zal tijdens de aanstaande clubkamioenschappen voor het eerst worden uitgereikt.

Comments are closed.

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security