ActiviteitenInformatief

Breaking nieuws bij de verkiezing “Leukste Sportvereniging”

Posted at 21 april 2014 | By : | Categories : Activiteiten,Informatief | Reacties uitgeschakeld voor Breaking nieuws bij de verkiezing “Leukste Sportvereniging”

Beste mensen,

Stemmen op ZPK Budel kon al via e-mail en Facebook. Maar vanaf nu is er, op verzoek van velen, een extra mogelijkheid bij gekomen die het stemmen op ZPK Budel veel makkelijker en sneller maakt. Er kan vanaf nu namelijk ook per sms gestemd worden op ZPK Budel. Dit kost degene die stemt eenmalig €0,60 (exclusief de kosten van de mobiele telefoon). Ook bij de stem per sms maakt men automatisch kans op de prijzen.

Een stem uitbrengen op ZPK Budel per sms kan door de voor ZPK Budel unieke code “VOTE 2650” te sms’en naar nummer 1008. Er kan in de gemeenteronde maximaal 1 stem per mobiel nummer worden uitgebracht op ZPK Budel.

Net als bij de mensen die tijdens het stemproces zelf actief toestemming geven voor het ontvangen van nieuwsbrieven gaat er ook bij het stemmen via sms €0,05 per stem naar Spieren voor Spieren. Dit goede doel ontvangt de cheque tijdens de Award Uitreiking op 27 oktober in Kasteel de Hooge Vuursche.

Alvast hartelijk dank!

Bestuur ZPK Budel

Comments are closed.

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security